Qui Som?

 

 

L’Associació Cultural Arrels va nàixer l’any 1979, i fou legalitzada l’any 81. Des d’aleshores hem desenvolupat la nostra tasca desinteressadament i sense ànim de lucre, treballant amb el poble i pel poble, i des de sempre fent comarca.

Moltes han sigut les activitats que hem portat a terme al llarg d’aquests vint-i-set anys, algunes s’han anat consolidant amb el pas del temps, com el Sopar d’Hivern o la Volta a Peu, altres nascudes amb un determinat propòsit i fruit de les necessitats d’una època i un moment concret de la història del nostre poble, han sigut superades i han passat a formar part de les arrels culturals del nostre poble, com per exemple les emblemàtiques Nit del Xiquet i Nit del Jove.

Avui Arrels continua treballant i desenvolupant la seua tasca, i a més a més de les activitats ja consolidades, n’ha mamprés altres a través de les quals l’Associació expressa les seues inquietuds.

Així per exemple, mensualment ens reunim al voltant d’un café per a realitzar Xarrades Col·loqui, o de tant en tant organitzem una Excursió per anar coneixent el patrimoni del País i de fora.

A l’estiu dintre de les Festes Patronals muntem La Fireta Popular, i al llarg de l’any Participem en distints actes de les associacions comarcals, com per exemple La Trobada d’Escoles en Valencià o El Correllengua, i en les activitats del Col·legi Públic el Braçal.